Koncert med Jesper René

Holmens Kirke tirsdag den 14. november 2023 kl. 19:00 (Dørene åbnes kl. 18:30)

Atter indbydes der til Johanniterhjælpens populære koncert til fordel for Morgencaféen for Hjemløse. Kom og nyd den skønne musik i Holmens Kirke.

I år er det pianisten Jesper René, som vil spille stykker af Bach, Beethoven, Brahms, Chopin og Debussy. Med henblik på det prisværdige formål, spiller Jesper René pro bono.

Der vil som sædvanligt være en pause med vin og snacks, hvor trofaste gæster gennem årene og nye gæster træffes.

Billetkøb / entré er tilmelding

APPEL FRA FORMANDEN   Hjælp med at udsende invitationen til koncerten!   Send denne invitation videre til alle du kender, og bed dem sende den videre – også selvom du eller de måske selv er forhindret i at deltage. Så har du hjulpet ekstra. TAK!
Foto: Andreas Thaulow

Alle indtægter fra entréen/billetter og de vanligt generøse donationer går som altid ubeskåret til ’Morgencaféen for Hjemløse’på det Ydre Nørrebro.

Forespørgsler bedes rettet til formanden, Henrik Holstein, på johnniterhjaelpen@johanniter.dk eller 4255 1411

                   .

Pianisten Jesper René

Koncerten i år hviler på en enkelt kunstner, nemlig Jesper René – en af vore helt store pianister. Han er en kunstner, som efterlader et stærkt indtryk, ikke mindst som følge af hans enestående musikalske indlevelse og hans tilsvarende udtryksfulde formidling af musikken. Jesper René er født i 1974, og debuterede med Odense Symfoniorkester allerede som 14-årig. Siden er han blevet en af de mest aktive og efterspurgte koncertmusikere i sin generation, idet han har optrådt overalt i Danmark og et væld af steder i udlandet. Jesper Renés store repertoire strækker sig bl.a. over Bach, Beethoven og Chopin til Schubert, Brahms og Debussy, og mange andre. Mest kendt er han nok for sit engagement i Bachs store kompositioner, Goldberg-variationerne og Das Wohltemperierte Clavier I og II.

Tænk allerede nu over, hvilke gæster du vil tage med – som mange af Jer plejer at gøre. Det fører typisk til nye medlemmer – en god målsætning for 2023!

Betaling: Du kan allerede nu betale entré på 130 kr. per deltager på MobilePay 41327 eller ved overførsel til Johanniterhjælpens bankkonto reg.nr. 9570 kontonr. 11547494. Husk endelig at skrive dit navn i kommentarfeltet, så du bliver noteret på listen, der ligger i indgangen.

Det er også muligt at anvende Billetto: https://billetto.dk/e/stottekoncert-i-holmens-kirke-billetter-879188
Endelig kan du betale ved indgangen, hvor prisen dog vil være 160 kr.